İstanbul İçin Son Çağrı filminin galasına Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’in eşleriyle dansları damga vurdu

Efsane dizi Aşk-ı Memnu’nun Bihter ile Behlül’ü Beren Saat- Kıvanç Tatlıtuğ ikilisi, yer aldıkları İstanbul İçin Son Çağrı filmi ile yeniden geri döndü. 24 Kasım’da dijital platformda yayınlanacak olan filmden kareler bile hayranlarını heyecanlandırmaya yetmişti.

ÖZLENEN ÇİFT İLGİ ODAĞI

Last Call For İstanbul (İstanbul İçin Son Çağrı) filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde yer alan Beren Saat, magazin gündeminden düşmüyor. 15 yıl aradan sonra yeniden birlikte bir projede yer alan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ ilgi odağı oldu.

GALAYA EŞLER DE EŞLİK ETTİ

İstanbul İçin Son Çağrı filminin galası gerçekleşti. ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filminin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat şıklıklarıyla beğeni toplarken ikiliye eşleri Başak Dizer ile Kenan Doğulu da eşlik etti.

YENİDEN BİRARADALAR

Beren Saat son olarak yer aldığı Atiye dizisi ile adından söz ettirmişti. Güzel oyuncunun hayranları, İstanbul İçin Son Çağrı filminde eski partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile yeniden bir araya gelmesiyle büyük heyecan yaşamıştı.

DOYASIYA DANS ETTİLER

Özlenen Beren Kıvanç ikilisine eşleri de eşlik etti. Kenan Doğulu ile Beren Saat doyasıya eğlenirken, Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dize çifti de dans ederek onları yalnız bırakmadı.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir