Huawei, Berlin’de gerçekleşen lansmanda yeni nesil giyilebilir teknolojilerini tanıttı

Huawei, Berlin’de 2025 Yenilikçi Ürün Lansmanı’nda Yenilikleri Tanıttı

Huawei, Berlin’de düzenlenen 2025 Yenilikçi Ürün Lansmanı’nda bir dizi yeni ürünü ve yeni nesil giyilebilir teknoloji serisini tanıttı. Etkinliğin en dikkat çeken ürünü ise çağdaş tasarım anlayışını devrim niteliğindeki sensör teknolojileriyle birleştiren HUAWEI WATCH 5 oldu.

HUAWEI WATCH 5, Huawei’nin “Multi-sensing X-TAP” adlı yeni nesil teknolojisi ve HUAWEI TruSense sistemi ile donatılmış bir akıllı saattir. Bu akıllı saat, kullanıcıların parmak ucuyla sağlık verilerini ölçmelerine olanak tanıyan bir özellik sunmaktadır. Kalp ritmi, vücut sıcaklığı, oksijen düzeyi gibi hayati bilgiler, daha doğru ve hızlı bir şekilde toplanabilmektedir. Ayrıca, jest kontrol sistemlerindeki iyileştirmelerle birlikte yeni çift kaydırma ve çift dokunma hareketleri de tanıtılmıştır.

HUAWEI WATCH FIT 4 Serisi ise çok yönlü spor takibi yapabilen, ultra ince yapısı ve üst düzey malzeme kalitesi ile öne çıkan bir diğer üründür. Sadece 9.3 mm kalınlığındaki bu model, bilekte hafif ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Safir cam ekranı ve titanyum alaşımlı çerçevesi, darbelere, çizilmelere ve zorlu doğa koşullarına karşı dayanıklılığı arttırmaktadır. Yenilenen sensör sistemi sayesinde su altı aktiviteleri ve açık hava sporları sırasında daha doğru veriler elde edilebilmektedir. Ayrıca, profesyonel patika koşuları, 40 metreye kadar dalış yapabilme ve golf gibi spesifik spor modları ile her türlü spor aktivitesine uygun bir deneyim sunmaktadır.

Huawei’nin yenilikçi giyilebilir ürün ailesi, yalnızca fiziksel takibi değil, aynı zamanda yaşam tarzını ve bireysel deneyimi de yeniden tanımlamaktadır. IDC tarafından yayınlanan en güncel rapora göre, Huawei, dünya genelinde yıllık bazda en hızlı büyüyen giyilebilir cihaz markası olurken, Çin pazarında da liderliğini sürdürmektedir.

Related Posts

100 milyon yıl saptanacak! Bilimsel devrim

Zaman, insanlık tarihinin en temel kavramlarından biri. Ancak, zamanı kusursuz bir şekilde ölçmek, bilim insanlarının yüzyıllardır peşinden koştuğu bir hedef. ABD’deki Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST), bu hedefe ulaşarak tarihe geçti …

Elon Musk’ın “Robotaxi”si engele takıldı

Tesla’nın, otonom araç projeleri kapsamında kullanmak üzere “Robotaxi” kelimesi için yaptığı marka tescil başvurusu, ABD Patent ve Marka Ofisi (USPTO) tarafından reddedildi. Kararın gerekçesi, terimin sektörde çok genel ve tanımlayıcı bir ifade olarak kullanılması. Başvurunun “sadece tanımlayıcı” olduğu belirtilerek, Tesla’nın bu kelimeyi ticari marka olarak tescil ettirmesi uygun bulunmadı.

Peynir, sıcak iklimin kurbanı oldu

Aşırı sıcaklar ve kuraklık, otla beslenen süt ineklerinin rasyonlarını mısır ağırlıklı yemlere yöneltirken; ortaya çıkan süt ve Cantal peyniri örneklerinde omega-3 kaybı, sertlik artışı ve aroma zayıflaması gözlemlendi.

Öğrenciler için büyük endişe: Yapay Zeka eğitim sistemini öldürüyor mu?

Günümüzde yüzlerce ceşidini görmeye başladığımız yapay zeka getirdiği faydaların yanı sıra büyük bir tehlikeyi de beraberinde getiriyor: Tembellik!

Yaşayan ilaçlar ve kişiye özel aşılar MIMIC 2025’te tanıtıldı

Bağışıklık sistemi üzerine çalışan dünyaca ünlü bilim insanları, İstanbul’da düzenlenen 6. Uluslararası Moleküler İmmünoloji ve İmmünogenetik Kongresi’nde bir araya geldi.

Araştırma sonuçları yayımlandı: Bebeklerin ilk adımında genetik ve çevre etkisi

Yeni bir araştırma, bebeklerin ilk adımlarını ne zaman attığının sadece çevresel koşullara değil, aynı zamanda genetik mirasa da bağlı olduğunu ortaya koydu. Çalışmaya göre bebeklerin 9 ila 15 ay arasında yürümeye başlamasında hem genetik hem çevresel etkenler birlikte rol oynuyor.